Vingåkers Turistinformation

Vingåkers turistinformation finns under 2019 bara på webben då våra fysiska lokaler håller på att renoveras. Du kan fortfarande nå oss via mejl eller telefon med frågor och funderingar. På Vingåkers bibliotek och Åbrogården finns det möjlighet att hämta turistmaterial och få personlig service året om. Biblioteket är bemannat och svarar gärna på dina frågor under dessa öppettider.

I fliken upplevelser här ovan tipsar vi dig om boende, restauranger och aktiviteter i Vingåkersbygden. Välkomna!

För att göra det enkelt för dig som besöker oss sammarbetar vi på Vingåkers turistinformation med kollegor i Katrineholm och Flen. Vår gemensamma besöksguide med resmål, boende och restauranger finns att hämta runt om i kommunerna men du kan också läsa den online här.

Besöksguide KFV

Under 2019 finns Vingåkers turistinformation på webben. Säfstaholms slott genomgår renoveringar och därför har vi i år ingen fysisk turistinfo öppen. Ni når oss med frågor per telefon eller mail, se kontaktuppgifter nedan. På Vingåkers bibliotek och Åbrogården hittar ni turistmaterial och här finns även personal som gärna svarar på era frågor.

Följ länken nedan för info och uppdateringar kring renoveringen av slott och turistinformation.

Säfstaholms slott

Resa hit

Vill du resa med buss inom Sörmland kan du söka tidtabeller via Sörmlandstrafikens hemsida.

Söktips: De flesta bussar startar eller går förbi hållplatsen Vingåkers Järnvägsstation.  

Sök busstidtabell här

Vingåkers tågstation ligger centralt och härifrån har du gångavstånd till outletområdet och Säfstaholms slott. På SJs hemsida kan du söka efter aktuella tidtabeller och köpa biljett. Det går även bra att köpa biljett i automaten på perrongen, dock endast med kort.

Sök tågtidtabell här

Välkommen att höra av dig till oss

Vingåkers Turistinformation

Titel
Vingåkers turistinformation

Telefon
0151-191 86 (vardagar kl. 9-15)

E-post
turism@vingaker.se