Turistbyrå

Turistinformation

Vingåkers sommaröppna turistbyrå har nu säsongsstängt men du kan fortfarande nå oss på mail eller telefon. Året runt hittar du informationsmaterial och broschyrer om Vingåkersbygden på Vingåkers bibliotek, Åbrogården samt på Factory Outlet. Biblioteket är bemannat och svarar gärna på dina frågor under dessa Öppettider.

För att göra det enkelt för dig som besöker oss sammarbetar vi på Vingåkers turistbyrå med kollegor i Katrineholm och Flen. Vår gemensamma besöksguide med resmål, boende och restauranger finns att hämta runt om i kommunerna men du kan också läsa den online här.

Besöksguide KFV

Under sommaren 2018 finns Vingåkers turistbyrå på webben. Säfstaholms slott genomgår renoveringar och därför har vi i år ingen fysisk turistbyrå öppen. Ni når oss med frågor per telefon eller mail, se kontaktuppgifter nedan. På Vingåkers bibliotek och Åbrogården hittar ni turistmaterial och här finns även personal som gärna svarar på era frågor.

Följ länken nedan för info och uppdateringar kring renoveringen av slott och turistbyrå.

Säfstaholms slott

Resa hit

Vill du resa med buss inom Sörmland kan du söka tidtabeller via Sörmlandstrafikens hemsida.

Söktips: De flesta bussar startar eller går förbi hållplatsen Vingåkers Järnvägsstation.  

Sök busstidtabell här

Vingåkers tågstation ligger centralt och härifrån har du gångavstånd till outletområdet och Säfstaholms slott. På SJs hemsida kan du söka efter aktuella tidtabeller och köpa biljett. Det går även bra att köpa biljett i automaten på perrongen, dock endast med kort.

Sök tågtidtabell här

Välkommen att höra av dig till oss

Vingåkers Turistbyrå