Upplev Vingåkersbygden

Välkommen att uppleva Vingåkersbygden

I Vingåkersbygden finns rika kulturmiljöer så som odlingslandskapet i Österåker, brukssamhället i Högsjö och Säfstaholms slott i Vingåker. Bygden bjuder på avkopplande naturupplevelser, fartfyllda aktiviteter och dynamiska mötesplatser för din konferens. Dessutom har vi med vår unika konfektionshistoria idag nordens största outlet för märkeskläder men missa inte för den skull alla charmiga småbutiker. Med närproducerad mat och boende med självhushåll eller hotellfrukost blir din upplevelse av Vingåkersbygden komplett.

Upplevelser

Bo

Vare sig du vill njuta av lugnet i en egen stuga eller skippa städningen med hotellrum finns det flera alternativ för dig som vill bo på Vingåkersbygden.

Läs mer

Göra

Varför inte uppleva Vingåkersbygden från hästryggen eller på cykel? Eller besök något av våra museum efter en dags shopping.

Läs mer

Äta

När du blir sugen på något gott eller är hungrig och vill ha mat, då finns det ett brett utbud av caféer och restauranger att välja mellan både centralt och ute på landsbygden.

Läs mer

Vill du ha med ditt evenemang i kalendern? Är evenemanget av allmänt intresse, lokalt i eller runt Vingåker och öppet för alla kan du skicka in ditt tips via formuläret nedan. Vi reserverar oss för ändringar i programmet samt eventuella tryckfel.
För mer information och frågor om evenemangskalendern: turism@vingaker.se

Evenemangstips formulär