Vandringsteater Återvändaren

Hur gick tankarna och drömmarna uppe i Takåsen när de unga textilarbeterskorna träffades på lunchrasten? Hur var det med motorn och de blöta pengarna som omger berättelsen om Läppe Pelle? Hur serverade han sitt kaffe och vem var Sme-Emil?

Kulturskolans pedagoger och elever kommer under kristi himmelsfärdshelgen tillsammans med barn och vuxna amatörer från Vingåkersbygden ta er med på en upplevelse där längtan, framtidstro och en del entreprenörskap kommer få plats.

Återvändaren är Kulturskolans nyskrivna vandringsteater som lyfter delar ur Vingåkerbygdens rika historia. Som publik kommer du med fällstolen under armen få vandra runt Säfstaholms vackra slottspark. Du kommer få slå dig ner på din stol och ta del av utvalda delar ur historien, gestaltad med teater, musik och dans.

Mer information om Återvändaren

Föreställningar

Torsdag 26 maj 13.00 och 17.00
Fredag 27 maj 17.00
Lördag 28 maj 13.00 och 17.00
Söndag 29 maj 13.00 och 17.00

Biljetter

Biljettsläpp 21 april via Ticketmaster. 80 publikplatser per föreställning.
Pris: 120 kronor/vuxen. Barn upp till och med årskurs 9 gratis. Det går att köpa biljett med eller utan fika. Pris för kaffe/te och bulle tillkommer och anges vid köpet. Lånestol ingår i biljettpriset.

Köp din biljett på Ticketmaster

Affisch Återvändaren

Vandringsteatern görs med stöd av Vingåkers kommun, Sörmlands Sparbank, Kulturrådet, Leader Sörmland, ICA Supermarket Vingåker och Vingåkers Factory outlet.

Fler upplevelser
28 May