Campus Viadidakts kompetensmässa 2023

Välkommen till Campus Viadidakts mässa mot framtida utbildning och jobb torsdag 2 mars! Här får du chansen att träffa utbildningsanordnare och arbetsgivare i ditt närområde och upptäcka vilka möjligheter som finns för just dig.

På mässan kan du träffa högskolor, universitet och yrkeshögskolor med utbildningar i och nära Katrineholm. Vi har även Komvux, Katrineholms gymnasieskolor och andra intressanta aktörer för dig som ska välja yrke och utbildning. Dessutom kommer många lokala arbetsgivare till mässan och du kan träffa dem direkt för att se vilken kompetens de efterfrågar.

Våra studie- och yrkesvägledare svarar på dina frågor om behörigheter och eftergymnasiala studier och hjälper till i yrkesval. Under dagen kommer du även kunna ta del av seminarier i bland annat hur du söker arbete och gör ett klokt karriärval, oavsett var i karriären du står. Allt är helt gratis.

  • Datum och tid: Torsdag 2 mars klockan 10-16.
  • Plats: Safiren på Drottninggatan 19 i Katrineholm.

Vi välkomnar elever från högstadiet, gymnasiet och Komvux samt alla andra som är nyfikna på kompetensutveckling eller ett nytt yrke.

Välkomna!

Fler upplevelser
2 Mar

02 mar, 2023

10:00 - 16:00