Sociala medier

Vingåkers kommun använder sociala medier för att kommunicera med medborgare och andra med intresse för vad som händer i kommunen eftersom det är ett snabbt och enkelt sätt att nå fram. Genom flera kanaler kan vi ge våra invånare bättre service. Du behöver inte vara medlem eller inloggad på Facebook för att kunna läsa vad som står på kommunens Facebook-sida. Om du däremot vill göra inlägg måste du ha ett facebook-konto och vara inloggad. För att följa vår kommunchef på instagram behöver du registrera ett konto samt vara inloggad för att kunna kommentera.

Tänk på detta när du skriver i våra kanaler
Tänk på att det som skrivs är en allmän handling. Lägg inte ut information som rör en enskild handling, exempelvis personärenden.

Tänk på att vi har förhållningsregler som gäller där vi är aktiva. Det gör att innehåll som innehåller följande kommer att tas bort:

  • Förtal eller personangrepp
  • Hets mot folkgrupp, sexistiska yttrande eller andra trakasserier
  • Olovliga våldsskildringar eller pornografi
  • Uppmaningar till brott och upphovsrättsskyddat material
  • Uppgifter som skyddas av sekretess
  • Kommersiell reklam för produkter och företag

Kommunens konton i sociala medier

Facebook
Vingåkers kommun
Lediga jobb i Vingåkers kommun
Slottsskolans skolrestaurang
Kulturskolan
Fritidsgården
Skoj i Vingåker
Säfstaholms slott
Instagram
Vingåkers kommun
Slottsskolans skolrestaurang
Youtube
Vingåkers kommun

Hemtjänstens bilar har varit en ”het” potatis i lokaltidningen 📰 men för oss är de oavsett vad en nödvändighet för att verksamheten ska ”rulla” (i dubbel bemärkelse) 🚙
.
Vi har många brukare som bor på landsbygden och för att vi ska kunna ta oss dit snabbt och smidigt krävs bilar som transportmedel.
.
Tänk på det när ni ser våra vita bilar susa förbi i samhället att det är ”änglar utan vingar” (men med hjul) som ser till att våra äldre kan få bo kvar hemma så länge som möjligt även de som bor på vår vackra landsbygd 🍁
...

53 3

Vikten av feedback, synliggörande och bekräftelse av alla led i kedjan” kan inte nog poängteras ⛓
.
Här ser ni delar av ett järngäng som ser till att hemtjänsten och SÄBO har personal på plats och att verksamheten flyter.
.
Utan våra verksamhetsassistenter, bemannare och planerare vore vi ingenting 🙏🏻❣️
.
Tina, Helena, Malin och Linda ni är riktiga guldkorn⭐️⭐️⭐️ (Saknas på bilden gör Angelica, Ellinor, Magnus och Therese samt våra ”inhoppare” Malin Å och Caroline)
...

80 10

Veckorna går fort...
Vi vill tacka för oss och för att ni har följt oss v.35 och v.37
Hoppas att vi ses snart igen inom snar framtid
TACK och trevlig helg, men stanna kvar och följ Vingåkers kommun 💕

#jobbaivingåker #vingåkersbygden #vingåkerskommun #fredagsmys
...

41 3

Hej!
Idag får ni följa oss Sabina, Emelie, Kim. Vi jobbar som kvalitetssamordnare i Funktionshinderomsorgen. En stor del av vårt uppdrag är att, tillsammans med baspersonalen, utveckla det pedagogiska arbetet med brukarna. Idag sitter vi och planerar hösten 2019.
#jobbaivingåker
#vingåkersbygden
#vingåkerskommun
...

65 1

Dagens agendan bjuder också på nätverksträff på Duveholmsgymnasiet Gymnasiesärskola för att planera och se till att elever som går sitt sista år får komma ut på praktik i våra verksamheter inom daglig verksamhet.
Idag får jag träffa dessa härliga människor som jobbar på Gymnasiesärskolan en skola för ungdomar mellan 16 och 20 år som har en utvecklingsstörning eller förvärvad hjärnskada.
#jobbaivingåker#vingåkersbygden
#vingåkerskommun
...

53 1

Arbetscoachens mål är att erbjuda ett individuellt anpassat stöd som leder till en fungerande, stimulerande och utvecklande sysselsättning för våra brukare i verksamheten och som i sin tur eventuellt kan leda till egen försörjning.
I arbetet ingår även att hitta nya externa arbets/praktikplatser samt att följa upp.
Idag ska jag besöka ett företag som vi har ett gott samarbete med...
...

49 2

Vingåkersbygden i sociala medier

Här samlar vi ett urval av inlägg som gjorts om och från Vingåkersbygden i sociala medier (instagram/facebook/twitter). Hashtaggen som skapar flödet är i första hand #Vingåkersbygden men för att få en mångfald av bilder och inlägg har även följande hashtags tillfälligt bidragit till flödet:

#Vingåkerskommun #Vingåkerväxer
#Säfstaholmsslott #Vingåkersbadhus
#Lytterstabadet #Vialabadet
#Läppebadet #KalkbrottetiForsby
#Högsjöbruk #Båsenbergafriluftsområde