Mark och lokaler

Här finns mark och lokaler till bra priser. I Breneområdet som ligger i utkanten av Vingåker vid riksväg 52 passerar cirka 6 000 fordon per dygn – en del av marken är ännu till salu.

I Vingåkers kommun finns ett varierat näringsliv inom många branscher. Detta skapar goda förutsättningar för de flesta verksamheter. Det finns flera olika nätverk och öppenheten mot nya aktörer är stor.

Läget är perfekt med korta avstånd till Stockholm, stora städer som Eskilstuna, Norrköping, Örebro och flera större orter som Katrineholm, Hallsberg, Flen och Kumla. Med länets största besöksmål, Vingåkers Factory Outlet, lockas över en halv miljon besökare till Vingåker varje år.

I Vingåkersbygden har ni nära till era kunder, kommunen och den service ni behöver. Här kan ni leva ett hållbart liv på landet. Med vår utbyggda fiberinfrastruktur går det smidigt att driva företag här och skapa smarta innovationer.

Lokaler och markregister

Lediga tomter för industriverksamhet och handel

Vingåkers kommun befinner sig i ett expansivt skede. Vi har flera attraktiva områden redo för byggnation.

Vingåkers kommun ligger strategiskt placerat i västra Sörmland, det är nära till flera större orter, förutom Stockholm med tåg tar du dig med bil till, bland andra, Eskilstuna, Norrköping och Örebro. kommunen finns ett varierat näringsliv inom många branscher, vilket skapar goda förutsättningar för de flesta verksamheter. Det finns flera olika nätverk och öppenheten mot nya aktörer är stor. Vingåkers kommun befinner sig i ett expansivt skede och det finns flera attraktiva områden som är redo för byggnation. De områden som det finns lediga mark för industri och handel är Brene företagsby, Centrum ”Outletområdet”, Henalavägen ”Äpplet”, Engelbrektsgatan, Idrottsvägen och Storgölet i Baggetorp. Beroende på områden så kan det etableras olika verksamheter såsom större och mindre industri, handel, restaurang, hantverk och bilverkstäder. 

Tomter för industri och handel - Vingåkers centralort

Tomter för industri och handel - Baggetorp

Tomter för flerbostadshus - Vingåkers centralort

Lediga tomter för enbostadshus

Lokal- och markregister i Vingåkers kommun

Vill du hyra ut lokaler och mark så gör vi det enkelt för dig. Tillsammans med Lokalguiden kan du nu kostnadsfritt lägga ut ditt objekt för lokalsökande.

Registerera dig som fastighetsägare
Logga in som som fastighetsägare
Är du lokalsökande kan du även skapa en sökprofil

Näringslivsansvarig