Mark och lokaler

Här hittar du information om mark och lokaler.

Näringslivet i Vingåkersbygden frodas. För fjärde året i rad gick priset “Bästa Tillväxt” år 2016 till Vingåkers kommun och 2018 klättrade Vingåkers kommun 48 platser i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet. Vingåker befinner sig nu i ett expansivt läge. Här byggs och förnyas både skolor och park. Invånarantalet ökar i Vingåker vilket även kräver fler bostäder och företagslokaler.

Här finns mark och lokaler till bra priser. I Breneområdet som ligger i utkanten av Vingåker vid riksväg 52 passerar cirka 6 000 fordon per dygn – en del av marken är ännu till salu.

I småskaliga Vingåkersbygden har ni nära till era kunder, kommunen och den service ni behöver. Här kan ni leva ett hållbart liv på landet. Med vår utbyggda fiberinfrastruktur går det smidigt att driva företag här och skapa smarta innovationer.

Läget är perfekt med korta avstånd till Stockholm, stora städer som Eskilstuna, Norrköping, Örebro och flera större orter som Katrineholm, Hallsberg, Flen och Kumla. Med länets största besöksmål, Vingåkers Factory Outlet, lockas över en halv miljon besökare till Vingåker varje år.

Sök mark eller lokaler i Vingåkers kommun.

Känn dig varmt välkommen att etablera och expandera här i Vingåkers kommun!

Lokal och markregister

Bygga eller riva?

För mer information om du är i tankar på att bygga nytt, ändra eller riva ditt fastighet, eller vill veta mer om strandskydd, klicka här.