Företagsbesök

I Vingåkers kommun värnar vi om våra lokala företagare.

Företagsbesök hjälper till att förankra relationen mellan kommunen och företagarna. Näringslivsansvarig i Vingåkers kommun försöker få till flera besök i månaden för att stärka och skapa nya kontakter med företagare som är verksamma i kommunen. Ett besök kan till exempel handla om att visa upp sin befintliga verksamhet, belysa nya projekt och idéer, lyfta åsikter eller diskutera förslag på samarbeten.

Här nedanför listas företagsbesök som har gjorts det senaste året och uppdateras löpande.


 

December 2019

  • Marie Johansson på LJ Åkeri som tillsammans med maken Lasse roddar fyra bolag, lastbilar, anställda och fastigheter. Inget undgår denna järnkvinna.
  • Vingåkers ICA-Bengt är en sann lokalpatriot med en matbutik i framkant. 630 000 kvitton registreras varje år vilket blir 69 kvitton per invånare och år.
  • Affärsmannen, Richard Eriksson som satt Vingåkersbygden på kartan och drar drygt 400 000 besökare till orten varje år.
  • Sveriges första Snigeluppfödare, Carina Van Steenbergen, hitflyttad från Belgien med 50 000 sniglar som nu ska bilda sitt eget snigelkretslopp och slutligen landa på köksborden runtom i landet.

November 2019

  • Drivna Tomas Neuendorf på Båsenberga Hotell & Konferens som välkomnar med öppna armar och visar upp sin anläggning som utstrålar harmoni rakt igenom.
  • Knivskarpa Susanne Mulder på Stiftelsen Linden som bland annat berättar att av de 125 personer som finns på lönelistan är 52% män vilket är unikt inom vård och omsorg.
  • Christer Redfors som driver och äger KS Bygg som visar upp fina lokaler i Kvarteret Svarvaren Företagshotell.
  • Hjälmargårdens nya verksamhetschef Lars Gustavsson som tillsammans med sin fru Mari har tagit sig an driften av anläggningen med stort engagemang.
  • Profilen Gunnar Sjödin som i dagsläget äger ett 100-tal hyreslägenheter och flertalet lokaler i Vingåker däribland anrika Orangeriet.

Om du vill ha kontakt med näringslivsansvarig och boka in ett besök kan du använda kontaktuppgifterna i här nedanför.

Näringslivsansvarig

Namn
Susanna Oom Samuelsson

Telefon
0151-192 70

Mobil
070-334 46 12

E-post
susanna.samuelsson@vingaker.se

Besöksadress
Bondegatan 10 A
643 80 Vingåker