Starta och utveckla företag

Här i menyn hittar du information för dig som företagare om rådgivning och stöd, företagslots, starta och driva företag, nätverk och företagsorganisationer samt kontakter.

Steget till eget

För dig som funderar på att starta företag, precis har gjort det eller bara är lite nyfiken på hur det fungerar. Passa på att anmäla dig till Nyföretagarcentrums utbildning, Steget till eget. Det är 4 fristående delar där vi bland annat går igenom affärsplan, bolagsformer, bokföring, budget, marknadskommunikation, trygghet och moms. Du får en bra grund till att starta och driva ett företag. Under gällande restriktioner är all utbildning digital och en länk kommer att skickas ut i samband med aktuellt tillfälle. Det kostar inget att delta. Mer info och anmälan: nyforetagarcentrum.se/katrineholm/utbildning

Verksamt.se

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som funderar på att starta, ska starta, redan driver, vill utveckla eller ska avveckla ett företag.

Här kan du hitta stöd nationellt och även söka på din region för en samlad bild över regionens företagsstöd och information om aktuella aktiviteter.

Klicka här för att öppna upp en ny flik med Verksamt.se

NyföretagarCentrum Västra Sörmland

Näringslivsansvarig