Näringsliv & Arbete

Näringslivsplan

Näringslivsarbetet i Vingåkers kommun

Näringslivsplan

Årets företagare i Vingåker 2022

Årets Företagare i Vingåker 2022, Anders Ljungström, Anders Ljungström bygg & montage AB.

Årets företagare i Vingåker 2022

Nyhetsbrev

Är du intresserad av att få näringslivsenhetens nyhetsbrev i din mail? Anmäl dig till susanna.samuelsson@vingaker.se

Vad vill du som företagare läsa om? Mejla dina tips eller idéer till susanna.samuelsson@vingaker.se

Information om nyhetsbrev för näringslivet

Aktuell information

Årets företagare 2023

Årets företagare i Vingåker 2023, Chowan Margos, Partens AB, är utsedd med motiveringen: Denna företagares ständiga fokus på kundnöjdhet och prisvärd kvalitet har gjort Joans Café och Bistro till en...

Sök finansiering för att öka ditt företags tillväxt

Region Sörmland erbjuder möjligheten att ansöka om finansieringsstöd inom internationalisering, digitalisering och grön omställning för företag. Sista ansökningsdag är 24 mars. Läs mer om Region Sörmlands affärsutvecklingscheckar.

Nu söker vi fler InfoPoints

Vill du hjälpa våra besökare att hitta rätt och upptäcka mer av Vingåkersbygden och samtidigt locka fler kunder till din verksamhet? Kanske möter du redan nu besökare i ditt jobb?...

Inköp och upphandling

Är du intresserad av att bli leverantör till Vingåkers kommun? Vill du lära dig mer om upphandlingar och ta del av länkar till specialister i ämnet?

Läs mer om inköp och upphandling

Vill du också ha företagsbesök?

Det är viktigt med företagsbesök och Vingåkers kommun träffar regelbundet företagare för att få insikt deras verksamheter. Det är viktigt för oss att vara lyhörda om hur det är att driva företag i Vingåkers kommun. Ett besök kan till exempel handla om att visa upp sin befintliga verksamhet, belysa nya projekt och idéer, lyfta åsikter eller diskutera förslag på samarbeten.

Klicka här för att läsa om gjorda företagsbesök samt om du vill komma i kontakt med kommunen för att få ett eget bokat besök.

Läs mer om företagsbesök

Lokal och mark i Vingåkers kommun

Vingåkers kommun befinner sig i ett expansivt skede. Vi har flera attraktiva områden redo för byggnation. Vingåkers kommun ligger strategiskt placerat i västra Sörmland och ligger nära flera större orter, förutom Stockholm. Det finns goda förutsättningar för de flesta verksamheter. Som en stor dragare hittar du bland annat riksbekanta Vingåkers Factory Outlet.

Näringslivsansvarig