Näringsliv & Arbete

Näringslivsplan

Näringslivsarbetet i Vingåkers kommun

Näringslivsplan

En väg in

En väg in är ett forum för dig som företagare där du ges möjlighet att boka ett möte där tjänstepersoner från berörda verksamheter finns samlade vid ett och samma tillfälle.

En väg in
Mjölkpall i Hulla, Österåker

Företagsregister för Vingåkers kommun

Registrera kontaktuppgifter till ditt företag så visas det i både registret för Vingåker och kommunsamverkan i Sörmland – kostnadsfritt.

Företagsregister för Vingåkers kommun

Aktuell information

Vykort Vingåker för dig

Under vecka 20 delas vykortet Vingåker för dig ut till kommunens hushåll med information om bland annat ombyggnationen på Åbrogården, EU-valet och sommarens utställning på Säfstaholms slott. Vykort Vingåker för...

Projekt för ökad digitalisering i Västra Sörmland

Näringslivs- och destinationsbolaget +Katrineholm har tillsammans med Almi, Nyföretagarcentrum och kommunerna i Vingåker, Flen och Katrineholm tilldelats 689 253 kronor för ett utvecklingsprojekt från EUs landsbygdsprogram. Projektet ska höja kunskapen...

Årets företagare 2024

Årets företagare i Vingåker 2024, Carl-Adam Samuelsson, Hansta Gård AB är utsedd med motiveringen: Med enastående företagaranda och en stark vision att utvecklas har Årets Företagare kontinuerligt utmärkt sig som...

Inköp och upphandling

Är du intresserad av att bli leverantör till Vingåkers kommun? Vill du lära dig mer om upphandlingar och ta del av länkar till specialister i ämnet?

Läs mer om inköp och upphandling

Vill du också ha företagsbesök?

Det är viktigt med företagsbesök och Vingåkers kommun träffar regelbundet företagare för att få insikt deras verksamheter. Det är viktigt för oss att vara lyhörda om hur det är att driva företag i Vingåkers kommun. Ett besök kan till exempel handla om att visa upp sin befintliga verksamhet, belysa nya projekt och idéer, lyfta åsikter eller diskutera förslag på samarbeten.

Klicka här för att läsa om gjorda företagsbesök samt om du vill komma i kontakt med kommunen för att få ett eget bokat besök.

Läs mer om företagsbesök

Lokal och mark i Vingåkers kommun

Vingåkers kommun befinner sig i ett expansivt skede. Vi har flera attraktiva områden redo för byggnation. Vingåkers kommun ligger strategiskt placerat i västra Sörmland och ligger nära flera större orter, förutom Stockholm. Det finns goda förutsättningar för de flesta verksamheter. Som en stor dragare hittar du bland annat riksbekanta Vingåkers Factory Outlet.

Läs mer om lokal och mark

Näringslivsansvarig