Näringsliv & Arbete

Näringslivsplan

Näringslivsarbetet i Vingåkers kommun

Näringslivsplan

Årets företagare i Vingåker 2023

Årets företagare i Vingåker 2023, Chowan Margos, Partens AB.

Årets företagare i Vingåker 2023
Mjölkpall i Hulla, Österåker

Företagsregister för Vingåkers kommun

Registrera kontaktuppgifter till ditt företag så visas det i både registret för Vingåker och kommunsamverkan i Sörmland – kostnadsfritt.

Företagsregister för Vingåkers kommun

Aktuell information

Ny förordning om engångsprodukter

Från och med 1 januari 2024 träder den nya förordningen om engångsprodukter i kraft i Sverige. Från detta datum krävs att serveringsställen erbjuder snabbmat och dryck i återanvändbara muggar och...

Årets stöttepelare 2023

Årets Stöttepelare 2023, Stig Pettersson överraskades och uppvaktades onsdagen den 29 november av Sörmlands Sparbank Jim Lindström, kommunstyrelsens ordförande Charlotte Prennfors (M) och näringslivsansvarig Susanna Oom Samuelsson med motiveringen: Årets...

Årets eldsjäl

Årets eldsjäl i Vingåker 2023 har tilldelats Pär Lindar & Olle Olsson, Ekbackskyrkans innebandyklubb Pär och Olle står för ett mångårigt engagemang och ledarskap och har alltid svar på tal....

Inköp och upphandling

Är du intresserad av att bli leverantör till Vingåkers kommun? Vill du lära dig mer om upphandlingar och ta del av länkar till specialister i ämnet?

Läs mer om inköp och upphandling

Vill du också ha företagsbesök?

Det är viktigt med företagsbesök och Vingåkers kommun träffar regelbundet företagare för att få insikt deras verksamheter. Det är viktigt för oss att vara lyhörda om hur det är att driva företag i Vingåkers kommun. Ett besök kan till exempel handla om att visa upp sin befintliga verksamhet, belysa nya projekt och idéer, lyfta åsikter eller diskutera förslag på samarbeten.

Klicka här för att läsa om gjorda företagsbesök samt om du vill komma i kontakt med kommunen för att få ett eget bokat besök.

Läs mer om företagsbesök

Lokal och mark i Vingåkers kommun

Vingåkers kommun befinner sig i ett expansivt skede. Vi har flera attraktiva områden redo för byggnation. Vingåkers kommun ligger strategiskt placerat i västra Sörmland och ligger nära flera större orter, förutom Stockholm. Det finns goda förutsättningar för de flesta verksamheter. Som en stor dragare hittar du bland annat riksbekanta Vingåkers Factory Outlet.

Läs mer om lokal och mark

Näringslivsansvarig