Feriejobb i Vingåker

Varje sommar erbjuder Vingåkers kommun kommunala feriejobb (sommarjobb) för ungdomar. Det kan exempelvis vara arbete inom äldreomsorg, IT samt utomhusarbete.

Vem får söka?

Under sommaren 2022 erbjuds du som är född 2005 och är folkbokförd (är skriven på adress) i Katrineholms eller Vingåkers kommuner möjlighet att söka ett tre veckors feriejobb. Om du är nyanländ från ett annat land ska du ha uppehållstillstånd och fått de sista siffrorna i ditt personnummer för att få söka.

Ansök

Ansökan är öppen 28 februari till 27 mars. Vi kan inte hantera sena ansökningar.

Ansökningsformulären är endast öppna under ansökningsperioden. Du måste välja det formulär som stämmer överens med den kommun du är folkbokförd i.

Ansök om feriejobb för dig som är folkbokförd i Vingåkers kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lön

Lönen är inte klar för 2022. Förra året var den 76 kronor per timme plus semesterersättning.

Arbetstid

Den totala arbetstiden är 90 timmar inom en period på tre veckor.

Kom ihåg att tacka ja eller nej om du blir erbjuden jobb

Du som blir erbjuden jobb måste tacka ja till din plats senast det datum som står i din bekräftelse som du får skickat till den mejladress du anger vid ansökan. Vi skickar även ut ett sms så att du vet när det är dags att logga in på ”Mina Sidor”. Feriejobben är ett erbjudande och tackar du nej till den plats du erbjuds kommer du inte få en ny.

För dig som får/har fått feriejobb

Läs informationen som du får via sms, mejl och Mina sidor. Du kommer även få info hemskickad via post så kolla att dina adressuppgifter stämmer. Om du blir sjuk ska du sjukanmäla dig direkt till din arbetsplats där du jobbar.

Det finns ingen garanti för ditt önskemål om plats då kommunernas feriearbeten baseras på befintliga platser. Det finns inte heller någon garanti för att alla som söker erbjuds ett feriearbete.

Kontakt

Samordnare för feriejobb via Viadidakt
Benita Karlsson Djalo
Telefon: 072-518 63 08