Lediga jobb

Arbeta i kommunen

Vingåkers kommun har cirka 700 anställda medarbetare. De flesta arbetar inom skola och omsorg, men det finns också många andra viktiga yrken. Grundläggande för alla yrken inom kommunen är att ge våra invånare service i världsklass och för det behöver vi medarbetare som trivs med sitt arbete och mår bra. Alla medarbetare erbjuds goda möjligheter till friskvård och kompetensutveckling.

Vingåkers kommun växer och det finns goda möjligheter att utmanas och utvecklas yrkesmässigt. Vi uppmuntrar till nytänkande och eget ansvar. Hos oss får du möjlighet att utforska och påverka din framtid.

Aktuella lediga jobb

Offentligajobb.se är sidan Vingåkers kommun använder för att lägga ut annonser till tjänster där Vingåkers kommun är arbetsgivare.

Sociala medier

Följ gärna oss på Facebook och Instagram! – gilla, dela och tagga våra annonser!

Lediga jobb i Vingåkers kommun – Vingåkers kommuns officiella konto för lediga jobb på Facebook. Länken öppnas i en ny flik.

Facebook – Vingåkers kommuns officella konto på Facebook. Länken öppnas i en ny flik

Instagram – Vingåkers kommuns officiella konto på Instagram. Här turas personal om att hantera kontot för att visa upp sin verksamhet. Flödet syns här nedanför.

Nedräkningen har börjat🤩
I morgon öppnar ansökningarna våren 2020.
Vill du få hjälp av en studie och yrkesvägledare.
Kom till Åbrogården på torsdagar mellan 10-12 för drop in, eller biblioteket mellan 13-15😊
Vi ses #jobbaivingåker #vingåkersbyggden #vingåkerskommun #viadidakt
...

27 0

Hej Vingåker!
Jag heter Annika och jobbar på Åbrogården som receptionist/ administratör för Viadidakt.
Denna veckan ska ni få följa med mig och se vad som händer här på Åbrogården och Viadidakt.
#jobbaivingåker #vingåkersbygden #vingåkerskommun#viadidakt.
...

81 3

Det här är Emelie. Vi ska hänga ihop ett tag framöver 😃. Varför ska vi det? Jo, för att vi är båda en del av kommunens chefstrainee program. De närmaste månaderna ska Emelie följa mig i mitt arbete för att få en inblick i min verksamhet och mitt ledarskap. Det här kommer bli mycket spännande! Jag räknar nämligen med att jag kan lära mig mycket av det, både för att jag kommer reflektera mycket över mitt eget ledarskap och för att Emelie kan mycket som jag inte kan. Match-making när det är som bäst! 😉
#jobbaivingåker #vingåkersbygden #vingåkerskommun
...

81 6

Hej hej!
Den här veckan får ni följa mig, Kerstin Dreger Eriksson, på kommunens Instagram.
Jag är rektor för Marmorbyns skola, Marmorbyns fritidshem och Baggetorps fritidshem samt enhetschef för kommunens modersmålslärare.
Jag har jobbat i kommunen sedan 2014, först som lärare i tyska på högstadiet, sedan som enhetschef för mottagningsenheten 'Slussen' och sedan 2017 som rektor och enhetschef.
Just nu skulle jag egentligen ha befunnit mig på ett internat tillsammans med mina kollegor i ledningsgruppen, men livet kom emellan och jag har tillbringat förmiddagen på vårdcentralen tillsammans med min dotter. Nu är dock läget under kontroll och jag kommer att ansluta till mina kollegor under eftermiddagen.
Jag ser fram emot en spännande och intensiv vecka tillsammans med er! 😃

#jobbaivingåker #vingåkersbygden #vingåkerskommun
...

90 4

Ett viktigt och lite sorgligt arbete har påbörjats idag. Vi åker runt och markerar träd som av olika anledningar har dött. De flesta är almar, båda små och stora. Om någon skulle fundera över varför ett del träd har blåa ringar eller kryss på stammen. 😐🌳
#vingåkerskommun #vingåkersbygden #jobbaivingåker #ulmus
...

60 0

Vilken spännande dag och den är inte slut än. I förmiddags deltog jag på en mycket intressant workshop om sensorer. Min företrädare Jonas var också bjuden och vi fick höra om spännande manicker som skulle kunna effektivisera vårt arbete och underlätta överbelastade personal.
#vingåkerskommun #vingåkersbygden #jobbaivingåker
...

43 0

Personalenheten

E-post
personalenheten@vingaker.se

Telefontid
0151-191 00 (växeln)