Vingåkersbadet

Information med anledning av covid-19

För att minska smittspridning av Corona i Vingåkers kommun har badhuset stängt. Beslutet om stängning grundas på rekommendationer från Region Sörmland i samråd med Folkhälsomyndigheten.

Har du ett periodkort kommer det att förlängas med motsvarande tid som simhallen varit stängd. Detta hanteras i kassan vid återöppnande.

Mer information om hur Vingåkers kommun arbetar med corona/covid-19. 

Välkomna till ett mindre familjebad som har det mesta.

För våra minsta besökare finns bassängen Våga, ett lekland med rutschkana, grotta med vattenfall och fantasisvampar som sprutar vatten. I vår stora bassäng finns bland annat fyra motionsbanor á 25 meter och rutschkana. I anslutning till den stora bassängen finns stranden där du kan slappna av med en fika.  Vår undervisningsbassäng med lite varmare vatten har du tillgång till när det inte är ledarledd undervisning, även där finns det en lite mindre rutschkana.
I entréavgiften ingår tillgång till vårt gym men kom ihåg att ta med extra ombyte om du vill träna där.

Välkommen till oss för träning, lek och avkoppling hälsar Badhuschef Ann Gerdtman med personal.

Bra att veta

  • Vi har skåp där du kan förvara dina kläder under tiden du badar men ta med ett eget hänglås.
  • Handdukar eller badkläder ingår inte i badavgiften så det måste du ta med dig själv.
  • Missade du att packa det viktigaste? Vi har försäljning av badkläder, burkini, simglasögon, schampo med mera. Badkläder finns också att hyra.
  • Sommartid hålles öppet i begränsad utsträckning enligt särskild annonsering. Badet håller stängt jul-, nyårs-, påsk-, pingst- och midsommarhelgerna.

Ordinarie öppettider

Kontaktinformation

Vingåkersbadet