Aktuellt

Läs dagstidningar på Säfstaholms slott

Under tiden biblioteket håller stängt för besök går det bra att läsa bibliotekets dagstidningar på Säfstaholms slott.

Säfstaholms slott är öppet tisdag – söndag 11:00 – 16:00.

Fortsatt öppet för avhämtning mån - fre 10-12

Vi håller fortsatt öppet för avhämtning av böcker ????????? men med nya utlämningstider 10-12 måndag till fredag. Det gäller från måndag den 4 oktober. Vi försöker hålla öppet för avhämtning så länge det går men det kan snabbt ändras. Allt på grund av ombyggnationen. Håll dig uppdaterad här på hemsidan eller på vår Facebooksida Bibliotek och upplevelser i Vingåkersbygden.
Kontakt: ?? 0151-19190, ? biblioteket@vingaker.se

Vi har öppet för avhämtning av böcker!

Tider för avhämtning är:
måndag – fredag 10 – 12

Reservera gärna själv böcker via vår katalog här. Logga in med ditt lånekortsnummer och pinkod, sök upp boken och reservera den. Du kan också mejla oss: biblioteket@vingaker.se eller ring oss på 0151-191 90. För fjärrlån och inköpsförslag använd detta formulär.

Vi hänvisar till vårt digitala bibliotek som håller ÖPPET. Håll dig uppdaterad här på hemsidan och på Bibliotek & upplevelsers Facebooksida om vad vi erbjuder, såsom e-medier, tjänster och aktiviteter. 

Vi finns på Facebook följ oss gärna!    Facebook, Platt, Flat Ikonen, Sociala, Ikon, Design

Digital infodisk
Boka tid i vår digitala informationsdisk om du behöver hjälp med en litteraturfråga, digital teknik såsom digitala medier.  Du kanske behöver hjälp med hur du kan komma igång med att låna en e-bok? Hur fungerar boken kommer? Hur tittar jag på en strömmad film? Etc.

Boka din tid genom att klicka på länken ovan. Välj en dag i kalendern. Lediga tider visar sig till höger vald dag. Klicka på tiden du vill boka, fyll i dina uppgifter och skriv vad du behöver hjälp med. Klicka på boka. Klart! Nu får du ett mejl till din mejlbox med bekräftelse på att din bokning är genomförd. Den innehåller en länk till mötesrummet du behöver när det sedan är dags för mötet.

 

Boka träff med Digidellotsen för en träff på Säfstaholms slott eller för ett digitalt möte. Du bokar in tiden här: DigidelCenter på Säfstaholms slott

E-böcker, e-filmer och e-tidningar

Bibblix – läsa böcker i en app för barn 6-12 år
Biblio – läsa eller lyssna på böcker i en app för vuxna och barn
Cineasterna – titta på film
Pressreader – läsa tidningar och tidskrifter
Viddla – titta på film

Aktiviteter & Evenemang 

Här hittar du mer info om aktiviteterna:
Aktiviteter & Evenemang