Kulturskolan

 

 

 

Kulturskolan i Vingåker är en modern kulturskola där vi kan erbjuda en bred verksamhet som riktar sig till alla barn och ungdomar i Vingåker. I vår verksamhet finns det plats för alla. Alla får höras, synas och vara med. Varje dag är viktig och inget är för sent. Våra barn och ungdomar medverkar regelbundet vid våra konserter och föreställningar runt om i kommunen. Kulturskolan samverkar även i olika projekt bland annat med för- och grundskolan i kommunen, Upplevelseenheten, studieförbunden och kyrkan.

 

Presentationsfilm Kulturskolan

Återvändaren är Kulturskolans nyskrivna vandringsteater som lyfter delar ur Vingåkerbygdens rika historia. Som publik kommer du med fällstolen under armen få vandra runt Säfstaholms vackra slottspark. Du kommer få slå dig ner på din stol och ta del av utvalda delar ur historien, gestaltad med teater, musik och dans.

Kulturskolans pedagoger och elever kommer tillsammans med skolbarn och vuxna amatörer från Vingåkersbygden ta med er på en fantastisk upplevelse där längtan, framtidstro och en del entreprenörskap kommer få plats.


Krist himmelfärdshelgen den 26–29 maj 2022.
Biljetter via Ticketmaster

 

Vandringsteatern Återvändaren

Onsdagar 13.30-14.15
Fredagar 13.30-14.15
Inga förkunskaper krävs!

Tvärflöjt | Klarinett | Saxofon | Trumpet |
Valthorn | Trombon | Tuba | Elbas | Trummor

Första terminen gratis, därefter 100 kr per termin
Anmälan sker på studyalong.se


Kontakt
Erik.kristoffersson@vingaker.se
Karin.sköld@vingaker.se

studyalong.se

Vill du sjunga i kör?

På Kulturskolan finns det körer för barn och ungdomar från 6 år till och med gymnasiet. Är du med i någon kör har du även möjlighet att boka enskilda sånglektioner. Du har också möjlighet att delta i någon av Kulturskolans många olika konsertprojekt. Mer information finns i Kurskatalogen.

Alla är välkomna!

Körledare är sång- och körpedagog My Kullsvik, my.kullsvik@vingaker.se

Vill du sjunga i Vingåkers världskör?

Sång är en fantastisk metod för att lära sig svenska språket. När vi sjunger tillsammans skapas en kraft som öppnar vägen till glädje, gemenskap och solidaritet.
Alla är välkomna!
”Kom som du är, sjung som du kan!”

Körledare är sång- och körpedagog My Kullsvik, my.kullsvik@vingaker.se

Anmälan till Kulturskolans kurser

Information StudyAlong

Kulturskolan på Facebook

Kulturskolans lärare

Kulturskolan

Administratör – förskolor, kulturskolan och centrala elevhälsan

Kulturskolechef