Kulturskolan

 

 

Kulturskolan i Vingåker är en modern kulturskola där vi kan erbjuda en bred verksamhet som riktar sig till alla barn och ungdomar i Vingåker. I vår verksamhet finns det plats för alla. Alla får höras, synas och vara med. Varje dag är viktig och inget är för sent. Våra barn och ungdomar medverkar regelbundet vid våra konserter och föreställningar runt om i kommunen. Kulturskolan samverkar även i olika projekt bland annat med för- och grundskolan i kommunen, Upplevelseenheten, studieförbunden och kyrkan.

 

 

Anmälan gör du i Kulturskolans Kurskatalog.

Kurskatalog Kulturskolan vt-19

Anmälan till Kulturskolans kurser

Nu kan du anmäla dig till Kulturskolans kurser!

Du som vill anmäla dig till någon/några av Kulturskolans kurser bokar din kurs i vårat verksamhetssystem, StudyAlong. Där ser du också vilka kurser det finns att välja på.

Länk till Kurskatalogen:

Kurskatalog Kulturskolan vt-19

Kulturskolan i Vingåker ansluter sig till StudyAlong

Kulturskolans evenemang

Kulturskolans evenemang

Kulturskolan erbjuder inte bara undervisning till elever i kommunen utan anordnar också ett antal offentliga evenemang både i egen regi eller i samarbete med Upplevelseenheten, andra arrangörer samt andra kommuner i Sörmland.

Vill du sjunga i kör?

Vill du sjunga i kör?

Vill du sjunga med i Vingåkers Världskör? Alla är välkomna, oavsett om du sjungit förut. Körledare är Karin Sköld och Tiina Rokka från Kulturskolan i Vingåker.

Kontakt:
Karin Sköld
karin.skold@vingaker.se

Kom som du är, sjung som du kan!

Dokument - kulturskolan

Kulturskolan

Kulturskolechef

Administratör Slottsskolan 7-9, IM-programmet, Kulturskolan