Kulturskolan

 

 

Kulturskolan i Vingåker är en modern kulturskola där vi kan erbjuda en bred verksamhet som riktar sig till alla barn och ungdomar i Vingåker. I vår verksamhet finns det plats för alla. Alla får höras, synas och vara med. Varje dag är viktig och inget är för sent. Våra barn och ungdomar medverkar regelbundet vid våra konserter och föreställningar runt om i kommunen. Kulturskolan samverkar även i olika projekt bland annat med för- och grundskolan i kommunen, Upplevelseenheten, studieförbunden och kyrkan.

 

 

 

 

Anmälan till Kulturskolans kurser

Du som vill anmäla dig till någon/några av Kulturskolans kurser bokar din kurs i vårt verksamhetssystem, StudyAlong. Där ser du också vilka kurser det finns att välja på.

Länk till kurskatalogen:

Kurskatalog Kulturskolan HT20

Vill du sjunga i kör?

På Kulturskolan finns det körer för barn och ungdomar från 6 år till och med gymnasiet. Är du med i någon kör har du även möjlighet att boka enskilda sånglektioner. Du har också möjlighet att delta i någon av Kulturskolans många olika konsertprojekt. Mer information finns i Kurskatalogen.

Alla är välkomna!

Körledare är sång- och körpedagog Ing-Mari Janzon Andershed, ing-mari.janzon@vingaker.se

Vill du sjunga i Vingåkers världskör?

Sång är en fantastisk metod för att lära sig svenska språket. När vi sjunger tillsammans skapas en kraft som öppnar vägen till glädje, gemenskap och solidaritet.
Alla är välkomna!
“Kom som du är, sjung som du kan!”

Körledare är Ing-Mari Janzon Andershed från Kulturskolan i Vingåker.

Kontakt
:
ing-mari.janzon@vingaker.se

StudyAlong

Dokument - kulturskolan

Kulturskolans lärare

Kulturskolans evenemang

Kulturskolan erbjuder inte bara undervisning till elever i kommunen utan anordnar också ett antal offentliga evenemang både i egen regi eller i samarbete med Upplevelseenheten, andra arrangörer samt andra kommuner i Sörmland.

Dream Camp 2020


Strålande jul i Vingåkersbygden 2019 - Kulturskolan "Nu lyser stjärnorna"

Kulturskolan

Kulturskolechef

Administratör Slottsskolan F-6, Högsjö & Kulturskolan