Kulturskolan

 

 

Kulturskolan i Vingåker är en modern kulturskola där vi kan erbjuda en bred verksamhet som riktar sig till alla barn och ungdomar i Vingåker. I vår verksamhet finns det plats för alla. Alla får höras, synas och vara med. Varje dag är viktig och inget är för sent. Våra barn och ungdomar medverkar regelbundet vid våra konserter och föreställningar runt om i kommunen. Kulturskolan samverkar även i olika projekt bland annat med för- och grundskolan i kommunen, Upplevelseenheten, studieförbunden och kyrkan.

 

 

Sommarlovet närmar sig!

Vecka 21 är sista undervisningsveckan på Kulturskolan för denna termin.

Höstterminen startar vecka 36.

Trevlig sommar!

Anmälan till Kulturskolans kurser

Nu kan du anmäla dig till Kulturskolans kurser!

Du som vill anmäla dig till någon/några av Kulturskolans kurser bokar din kurs i vårat verksamhetssystem, StudyAlong. Där ser du också vilka kurser det finns att välja på.

Höstens kurskatalog släpps 22 augusti.

Länk till Kurskatalogen:

Kurskatalog Kulturskolan ht-19

Kulturskolan i Vingåker ansluter sig till StudyAlong

Kulturskolans evenemang

Kulturskolans evenemang

Kulturskolan erbjuder inte bara undervisning till elever i kommunen utan anordnar också ett antal offentliga evenemang både i egen regi eller i samarbete med Upplevelseenheten, andra arrangörer samt andra kommuner i Sörmland.

Vill du sjunga i Vingåkers världskör?

Vill du sjunga i kör?

Vill du sjunga med i Vingåkers Världskör? Alla är välkomna, oavsett om du sjungit förut. Körledare är Karin Sköld och Tiina Rokka från Kulturskolan i Vingåker.

Kontakt:
Karin Sköld
karin.skold@vingaker.se

Kom som du är, sjung som du kan!

Vill du sjunga i kör?

På Kulturskolan finns det körer för barn och ungdomar från 6 år till och med gymnasiet. Är du med i någon kör har du även möjlighet att boka enskilda sånglektioner. Du har också möjlighet att delta i någon av Kulturskolans många olika konsertprojekt. Mer information finns i Kurskatalogen.

Alla är välkomna!

Körledare är sång- och körpedagog Ing-Mari Janzon Andershed, ing-mari.janzon@vingaker.se

Dokument - kulturskolan

Kulturskolan

Kulturskolechef

Administratör Slottsskolan 7-9, IM-programmet, Kulturskolan