Vingåkers bibliotek förnyas, stängt mellan 27 maj – 30 juni

Publicerad: 2019-05-28

Vingåkers bibliotek ska renoveras och golvmattan bytas ut. Den 22 maj beslutades det att mattbytet påbörjas redan innan semestrarna vilket innebär att biblioteket med kort varsel stänger på måndag den 27 maj och håller stängt till och med den 30 juni.

Vi behöver tömma hela lokalen på böcker, hyllor och möblemang innan hantverkarna kan påbörja sin del av arbetet. Totalt sett kommer tömning och mattbyte att ta fem veckor att genomföra och under den tiden är det inte möjligt att besöka biblioteket. Vi ber våra låntagare att ha överseende med det.

Under tiden biblioteket är stängt kommer inga förseningsavgifter att delas ut så behåll gärna era lånade böcker hemma! Det går bra att lämna tillbaka dem avgiftsfritt fram till och med 15 juli. För lässugna hänvisar vi till det digitala biblioteket, där finns bland annat: e-böcker, e-filmer, e-Tidningar och e-tidskrifter. Databaser med mera når du via vår hemsida.

Du som har beställt fjärrlån (böcker från andra bibliotek) kommer att bli kontaktad när boken finns att hämta. Inga nya beställningar tas emot under perioden biblioteket är stängt.

Du kan gå till Vingåkersbadet för att läsa morgontidningarna.

Öppettider Vingåkersbadet:
Måndagar kl. 13.00-17.00
Tisdag-fredag kl. 10.00-20.00

Hjärtligt välkommen igen från 1 juli!

Har du frågor och funderingar, hör av dig till Vingåkers bibliotek via tfn 0151-191 90 eller e-post biblioteket@vingaker.se

Mer aktuell information