Anhörigvecka

Publicerad: 2022-09-20

Som en del i Anhörigveckan bjuds tisdag 4 oktober Vingåkersbygdens seniorer in till seniordag i Vingåkers Folkets park med minimässa och föreläsare Sussane Rolfner Suvanto, Marcus Ternstedt samt underhållning av Towe Widerberg.

Program 4 oktober seniordag

Onsdag 5 oktober 09.30-12.00 Plats: Anhörigcentrum, Sävstaholmsvägen 32-34

Öppet hus med drop-in kaffe på Anhörigcentrum. Kom förbi och ta dig en kopp kaffe, se var anhörigcentrum ligger, träffa kommunens anhörigsamordnare Maia och ta del av vad kommunens anhörigstöd kan innebära. Det bjuds på äppelkaka med kaffe, ingen föranmälan behövs.

Torsdag 6 oktober 10.00-12.00 Plats: digitalt via Zoom

Den 6 oktober bjuder nationellt kompetenscentrum anhöriga (Nka) in till ett webbinarium för att uppmärksamma den nationella och europeiska anhörigdagen. Under webbinariet kommer de medverkande belysa årets tema jämställdhet både ur ett europeiskt och svenskt perspektiv.

Även i år modereras webbinariet av programledaren och författaren Mark Levengood.

Länk till evenemanget: Webbinarium på europeiska anhörigdagen – tema jämställdhet | Nationellt kompetenscentrum anhöriga (anhoriga.se)

Torsdag 6 oktober 18.00-20.00 hålls på Vingåkers bibliotek som en del i Anhörigveckan föredraget Beroendet – en familjesjukdom
Föredrag 6 oktober Beroendet – en familjesjukdom

 

Välkomna!

 

Mer aktuell information