Ny kurs Kulturskolan

Publicerad: 2023-04-03

Välkommen att anmäla dig till vårens kurs Återvändaren. För andra året i rad står kulturskolan som producent till denna storslagna vandringsteater vid Säfstaholms slott. Vi söker nu dig som vill agera inför publik!

Kursen är förlagd till onsdagar 17.30-18.30 och leds av Camilla Klemming och hjälplärare Lena Westling. I kursen kommer vi att repetera dans och teater som kommer att visas upp på föreställningarna. Vi får ett nytt manus denna gång så även du som var med förra året får nya saker att lära in.

Viktigt att du går in och anmäler dig på kursen i Study Along så vi ser hur många vi blir och kan planera kursens upplägg. Kursen är öppen för alla barn och ungdomar i grundskoleålder. Kursen är gratis. När du anmäler dig till kursen är det viktigt att du avsätter de tider som ingår.

Kursen pågår på onsdagar från 12 april till och med vecka 20. Under vecka 21 kommer vi avsätta onsdag och torsdag till musik och scen-rep efter skoltid. Hela vecka 22 är repetitionsvecka, efter skoltid. Schema kommer senare. Genrepet är fredag 2 juni 17.00 och föreställningarna är lördag och söndag 3 juni och 4 juni 14.00 och 17.00.

Vi ser fram emot din medverkan!

Camilla & Lena
camilla.klemming@vingaker.se

För övergripande frågor kontakta
erik.kristoffersson@vingaker.se
073-663 53 88

Mer aktuell information