Näringslivsdagen KFV INSTÄLLT

Publicerad: 2020-02-03

Evenemanget är inställt.
För mer information – kontakta:
louise.magnusson@kfvmarknadsforing.se, 072-502 04 60


En dag om och med Näringslivet i Flen, Katrineholm och Vingåker.

Dagens gäster

Bert Karlsson är en av Sveriges mest kända människor och entreprenörer. Han har under sin digra karriär rört sig likt en kameleont genom svenskt näringsliv, ständigt på jakt efter nya utmaningar och affärsmöjligheter.

Ossian Stiernstrand är ekonomie doktor från Göteborgs universitet och utvecklingschef på Göteborg & Co som har till uppgift att marknadsföra Göteborg som turist-, mötes- och evenemangstad. Ossian har konstruerat EventImpactCalculator, en kalkylator som tar evenemangplanering till nya höjder, och beskriver dessutom vilka grundläggande drivkrafter som skapar ökad attraktivitet inom destinationsutveckling.

Beatrice Ask har varit skolminister resp justitieminister. I riksdagen har hon bl a varit ordförande i flera utskott, senast Försvarsutskottet. Hon tillträdde som ny landshövding i Södermanlands län den 1 januari 2020.

Moderator
Katarina Hultling är en av Sveriges mest erfarna och kunniga moderatorer. Många kanske känner igen Katarina Hultling som programledare på sporten i SVT. Hon har även arbetat som samhällsjournalist i TV under flera år.

Näringslivsdagen är kostnadsfri. Frukost och fika ingår (anmäl ev allergier). Sista anmälningsdag 17 mars. Obligatorisk anmälan och information på denna länk.
Kontaktperson:
louise.magnusson@kfvmarknadsforing.se, 072-502 04 60

Program Näringslivsdagen

Mer aktuell information