Biblioteket stängt pga renovering 15 mars-30 april

Publicerad: 2021-03-11

Vingåkers bibliotek håller stängt för att minska smittspridning samt på grund av ombyggnation.

Från 15 mars – 30 april håller biblioteket även stängt för avhämtning av böcker på grund av ombyggnation.

Vi hänvisar under perioden till vårt digitala bibliotek som håller fortsatt ÖPPET. Håll dig uppdaterad här på hemsidan och på Bibliotek & upplevelsers Facebooksida om vad vi erbjuder digitalt såsom e-medier, tjänster och aktiviteter.

Återlämning
De böcker Du har lånat behåller Du och återlämnar mellan 30 april och 15 maj, (gäller ej fjärrlån, se nedan). Vi har tagit bort förseningsavgiften för denna period. Du har förstås möjlighet att återlämna böcker i bokinkastet, men uppmuntrar till att du behåller dom till efter öppning.

Fjärrlån
Vi tar inte emot fjärrlånebeställningar under perioden. Du som redan har gjort en fjärrlånebeställning blir kontaktad av oss så att du kan få din redan fjärrbeställda bok.

Fjärrlån återlämnas i bokinkastet vid bibliotekets entré.

Digital infodisk
Vi öppnar upp en digital infodisk där du själv kan boka in en tid att möta någon av oss i ett digitalt mötesrum. Boka in ett möte om du till exempel vill ha hjälp med boktips, få information om ett speciellt tema, undrar något eller vill ge oss ett tips. Kanske behöver Du hjälp med inloggning till Biblioappen eller hur du streamar film via våra filmtjänster etc. Du hittar bokningssidan på bibliotekets hemsida så snart den är igång.

Vi finns på Facebook följ oss gärna! Spana in våra digitala evenemang i evenemangskalendern.

Vill Du nå oss på biblioteket eller har tips och idéer om vad Du önskar från biblioteket under perioden, delge oss gärna i vårt formulär “Tyck till” som Du hittar på vår hemsida eller mejla till?biblioteket@vingaker.se? eller ring 0151-191 90, telefontid: måndag – fredag 10-12. Du kan också meddela oss via vår Facebooksida Bibliotek & upplevelser i Vingåkersbygden.

 

 

Mer aktuell information